Граждани протестират пред сградата на Народното събрание с българско знаме и викове оставка“. Събитието е организирано

...
Граждани протестират пред сградата на Народното събрание с българско знаме и викове оставка“. Събитието е организирано
Коментари Харесай

Викове „оставка“: Граждани протестират пред Народното събрание

Граждани протестират  пред постройката на  Народното събрание  с  българско знаме  и  крясъци „ оставка “ . Събитието е проведено във Фейсбук.

Искаме незабавна оставка на това правителство  заради  концепцията да трансформират датата на националния ни празник , разяснява Ганка Миладинова,

която беше облечена с тениска с логото на „ ИТН “ (ИТН).
 Българска телеграфна агенция
Депутатът от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев сподели, че  доколкото са разбрали от хората, с които са се срещнали извън, пововодът за митинга е това, че те също са наранени от концепцията за промяна на националния празник.

само че не са проведени по политическа линия, уточни той. По думите му има последователи на Има Такъв Народ, само че не е проведен от партията централно.
 Българска телеграфна агенция
Излязохме, видяхме се, поговорихме си с хората и разбрахме, че не им е единствено 3 март казусът , а се вълнуват от много други неща, само че мисля, че е хубаво,  когато има митинги на открито, народните представители да не се крият като „ мишлета по ъглите “, а да излизат и да си приказват с хората и да не се тормозят от това каква реакция ще получат, тъй като тя няма по какъв начин да е постоянно приятна, разяснява депутатът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР